Check al onze gamescom content hier!

PlayStation 4 niet aan de horizon

De originele PlayStation werd na vier jaar vervangen en zijn successor na zes jaar. Veel bezitters van de PlayStation 3 vragen zich af hoe lang hun console nog meegaat. Een recent interview werpt meer licht op de plannen omtrent de spelcomputer. Een woordvoerder van Sony Computer Entertainment heeft in het betreffende gesprek aangegeven dat hun nieuwste telg nog circa zeven jaar lang meegaat.

De PlayStation 3, die sinds 2006 op de markt is, moet volgens Sony in totaal tien jaar meegaan - nog langer dan de de tweede console van de Japanse entertainmentgigant. Verscheidene ontwikkelaars, waaronder Crytek - bekend van Crysis - geloven dat de PlayStation 4 ergens in 2010 of 2011 uit zal komen, een stuk eerder dan Sony doet laten geloven. Het is een kwestie van afwachten, iets dat lang zo zal blijven.

De PlayStation 2 verkoopt na acht jaar nog steeds erg goed. De kracht die de Cell processor in de PlayStation 3 met zich meebrengt en het feit dat de console inherent klaar voor de toekomst is, laten ons geloven dat de PlayStation 3 veel langer op de markt zal zijn dan zijn voorganger.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?