PlayStation 3 wint het van Xbox 360 in tweede kwartaal

Afgelopen week zijn de verkoopcijfers van de PlayStation 3 en Xbox 360 bekend geworden. Daaruit is gebleken dat in de maanden april, mei en juni de console van Sony 2,43 miljoen keer werd verkocht, tegenover de 2,2 miljoen keer van Microsofts juweeltje.

Een klein verschil, maar toch is het de PlayStation 3 die voor het tweede kwartaal van dit jaar de winst op mag strijken. Het gaat dus goed met Sony. In het eerste kwartaal van dit jaar was de verkoop zelfs verdubbeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?