PlayStation 3 versie Ninja Gaiden 2 in de maak

Geplaatst: 17 maart 2009 15:51
Aangepast: 22 mei 2018 21:51

De Ninja Gaiden serie bestaat al erg lang. Op het Nintendo Entertainment System (NES) verschenen de eerste drie delen al. Later, in 2004, onderging de franchise een metamorfose toen het op de Xbox verscheen. Een jaar na de verschijning van deze game kwam er al een remake voor hetzelfde platform, Ninja Gaiden Black. Op zijn beurt werd dit spel echter omgedoopt tot Ninja Gaiden Sigma en in 2007 voor de PlayStation 3 beschikbaar gemaakt.

Het is vandaag duidelijk geworden dat ongeveer hetzelfde gaat gebeuren met Ninja Gaiden 2, dat nu alleen nog voor de Xbox 360 verkrijgbaar is. Tecmo, het bedrijf achter Ninja Gaiden, gaat het Xbox 360 spel omdopen tot Ninja Gaiden Sigma 2 en voor de PlayStation 3 uitgeven. Daarbij zullen nieuwe vijanden - waaronder eindbazen - een nieuw wapen en het personage Ayane, een ninja uit Dead or Alive, toegevoegd worden.

Tecmo geeft aan dat Ninja Gaiden Sigma 2 voor de PlayStation 3 waarschijnlijk eind dit jaar in Japan verschijnt. Of Europa ook deze game krijgt is niet bekendgemaakt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ninja Gaiden 2 (Sigma)

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 juni 2008

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer