Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Destroy All Humans: Path of the Furon

  • Ontwikkelaar Sandblast Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

PlayStation 3 versie Destroy All Humans komt toch

Eerder had THQ bekendgemaakt dat de PlayStation 3-versie van Destroy All Humans: Path of Furon gecancelled was. Dit kwam door problemen bij de ontwikkeling van de PlayStation 3-versie.

Vandaag werd bekendgemaakt dat dit alleen is voor Noord-Amerika. Europeanen zullen de PlayStation 3 versie wel gewoon krijgen. Dit komt doordat de officiele releasedatum van Europa 2 maanden verder ligt. Destroy All Humans: Path of Furon zal 19 november uitkomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?