Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

PlayStation 3 versie Burnout Paradise krijgt 3D functionaliteit

Altijd liggen er nieuwe technologieën op de loer. Dit brengt zowel voordelen als nadelen met zich mee, omdat er wel duidelijk verbeteringen zijn, maar je ook meestal nieuwe apparatuur moet aanschaffen om er gebruik van te kunnen maken. Dit valt mee bij de PlayStation 3, waarvoor je gratis updates krijgt voor de Blu-ray speler en binnenkort ook de mogelijkheid krijgt om bepaalde spellen in 3D af te beelden. Hierbij heb je alleen een bril nodig, waardoor de kosten geen probleem zouden moeten zijn.

Onder de spellen die de 3D modus gaan ondersteunen zitten WipEout HD, Gran Turismo 5: Prologue en sinds kort Burnout Paradise. Van het laatste spel zijn in het exclusieve programma "Qore" voor de PlayStation 3 beelden te zien, waarbij de presentator duidelijk met een 3D bril speelt. Het is niet vergezocht om te denken dat dit ook voor consumenten mogelijk gaat worden. Eerder kwamen er al veel patches en uitbreidingen uit voor Burnout Paradise. Daarnaast is het op de PC ook al mogelijk om het spel in 3D te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?