PlayStation 3 te complex voor Valve

Valve zet altijd kwalitatieve games neer voor ons. Denk aan Left 4 Dead en The Orange Box. Beide games zijn niet of slecht geport naar de PlayStation 3, omdat Valve niet voor de PlayStation 3 wilt ontwikkelen.

De console van Sony is simpelweg te complex, zegt Game Designer Tom Leonard. De Xbox 360 en de PC zitten makkelijker in elkaar. Valve wil niet nadenken over hoe iets moet door zijn complexiteit.Valve wil dat het kan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?