PlayStation 3 Slim Portable onderweg naar Japan

Een handige Japanner heef het voor elkaar gekregen om een PlayStation 3 Slim Portable in elkaar te knutselen. De man heeft namelijk een klapbaar LCD-scherm bovenop een PS3 Slim bevestigd, zodat hij via dit scherm games in high definition kon spelen.

Gelukkig voor Sony en vele PS3 liefhebbers verkoopt de man zijn versie van de PS3 Slim Portable. Deze man heeft er dan ook voor gezorgd dat Japan op 27 mei de eerste PS3 Slim Portable lanceert. Of de PS3 Slim Portable ooit naar Europa zal komen is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?