PlayStation 3 Slim 250 GB officieel

Eerder waren het nog geruchten, maar dan nu eindelijk bevestigd door Sony zelf: Op 3 november kan men de PlayStation 3 Slim 250GB in de Amerikaanse winkels verwachten. Of dat ook al voor Europa geldt is nog niet helemaal duidelijk.

De console kent een iets duurder prijskaartje, onze Amerikaanse vrienden bètalen 349,99 dollar in plaats van 300 dollar. Waarschijnlijk zal de console hier dan ook rond de 350 euro liggen. Al met al weer een slanke versie erbij met een hele dikke harde schijf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?