PlayStation 3 recovery mode ontdekt

Een lid van de Franse website heeft voor de PlayStation 3 een handigheidje ontdekt in de nieuwe firmware van Sony (2.50). Mocht er namelijk ooit iets misgaan met een toekomstige update, kun je je systeem herstellen.

Het is dus een soort van systeemverzekering voor je PS3. Wel vreemd is dat het niet vermeld werd in de lijst van de laatste update. Het is dus even afwachten of dit inderdaad echt werkt. In het onderstaande filmpje kun je zien hoe hij dit deed.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?