PlayStation 3 officieel zwaarste console ooit

Het is officieel, volgens de Famitsu, een magazine in Japan, is de PlayStation 3 de zwaarste console ooit ontwikkeld. We hebben het hier uiteraard over de eerste versie van de PS3. De console weegt ongeveer 5 kg. Zo verslaat hij met gemak het vorige zwaargewicht, de Xbox, die ongeveer 3-4 kg weegt.

Met de PlayStation 3 Slim heeft Sony dit zwaargewicht veranderd tot een lichtgewicht en is nu ongeveer 2-3 kg, waardoor hij ook net iets lichter is dan de Xbox 360. Nog een leuk weetje is dat de lichtste console ooit, de Game Boy Micro is met 80 gram aan gewicht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?