PlayStation 3 krijgt officiële headset

Er komt een officiële headset voor de PlayStation 3 op de markt. Dit meld Sony Computer Entertainment Japan. Deze draadloze bluetooth headset zal voorlopig alleen in Japan verschijnen voor 5000 Yen, zodra de headset in Nederland verkrijgbaar zal zijn zal hij omgerekend zo'n € 31,73 kosten.

De headset heeft een bereik van 10 meter, kan via een USB kabeltje opgeladen worden, heeft een stand-by tijd van 300 uur en een spraaktijd van 8 uur. Het enige nadeel is dat de High Quality-mode voor het perfecte geluid van de headset, ervoor zorgt dat de accu minder lang mee zal gaan. In Japan zal de headset op 30 oktober release.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?