PlayStation 3 krijgt nieuwe game

Square Enix komt vandaag met een PSN remake van de game Thexder Neo, die is ontwikkelt door Game Arts. In deze game ben je een vechtende robot die in een jet kan transformeren.

Enkele maanden geleden werd deze remake bekendgemaakt door het Entertainment Software Rating Board. De ESRB vertelde destijds dat de game voor zowel de PSP als de PlayStation 3 Slim uit zou komen. Toen de game eindelijk werd bevestigd, had Square Enix het alleen over de PSP versie. Eigenaars van de PS3 moeten echter niet bang zijn, want hij komt nu ook naar de PS3 via het PSN. Het wordt echter geen rechtstreekse port van de PSP versie, want het gaat een voor de diehard's vette HD versie worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?