PlayStation 3 krijgt een nieuwe firmware update

Sony heeft op haar officiële PlayStation.blog aangegeven dat er wordt gewerkt aan een firmware 2.0.1. Deze firmware zou een aantal stabiliteitproblemen moeten oplossen op de PS3, en zal de komende dagen moeten verschijnen.

De update wordt vermoedelijk uitgebracht, omdat PS3-bezitters een aantal problemen kunnen hebben met uitlezen van PS3-discs en bij sommige is het XMB-menu traag. Met de update zijn de problemen hopelijk opgelost.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?