Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

PlayStation 3 kan net zo groot worden als zijn voorganger

Howard Stinger is een hoge pief bij Sony. Hij heeft verteld over het 'momentum' van de PlayStation 3. Volgens hem zijn er geen verschillen tussen het succes van de PlayStation 2 en de PlayStation 3. Sinds de daling van de prijs naar vierhonderd euro zijn de verkopen gestegen van het multimedia-apparaat en er komen ook nog eens grote first en third party games uit. Stinger vind dat het momentum waar de PlayStation 3 zijn eerste verkooppiek heeft, nu is.

Dit is, volgens Stinger, te vergelijken met de release van de PlayStation 2. Die had ook zijn eerste moment van succes in zijn eerste december en omdat Stinger hetzelfde patroon ziet bij de PlayStation 3, denkt hij dat de PlayStation 3 nog succesvoller zou kunnen worden dan zijn voorganger. Wat denken jullie? Pure PR-praat of de harde waarheid?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?