PlayStation 3 bezitters betalen voor PSN?

Sony is aan het onderzoeken wat de gebruikers van het PlayStation Netwerk het aantrekkelijkste vinden. Sony kijkt namelijk naar de concurrentie het Xbox Live van Microsoft waar voor bètaald word. En is nu zelf aan het overwegen om kosten te gaan rekenen, voor het gebruik van hun online netwerk. In het onderzoek word de volgende vraag aan hun gebruikers gesteld. Welke aanbieding vind jij het aantrekkelijkste? "Maandelijkse kosten (één prijs voor onbeperkte downloads)" is een van de antwoorden waaruit gekozen kan worden. Het onderzoek is al gestart in Azië. Of er ook daadwerkelijk in de toekomst bètaald zal worden voor het PSN is nog even afwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?