Playlogic krijgt uitstel bij rechter

Zojuist meldt website Control dat Playlogic uitstel van bètaling heeft moeten vragen bij de rechter.

Playlogic is een Nederlandse uitgever en ontwikkelaar wat onder andere bekend is van de games Fairytale Fights en Obscure.

Het bedrijf moet per week 25.000 euro aan rente bètalen over de lening die ze hebben afgesloten, dat maakt de zaak net iets erger dan het al is. Enkele werknemers van het bedrijf hebben via Social Networks, zoals Facebook al aangegeven geen geld te hebben ontvangen voor deze maand.

De websites zijn inmiddels ook niet meer bereikbaar, wat niet bepaald een goed teken is.

Playlogic heeft inmiddels uitstel van bètaling gekregen, maar of het bedrijf er goed vanaf komt is nog maar de vraag. Als bewindvoerder is aangesteld Marc van Zanten, partner bij CMS Derks Star Busmann. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?