Playlogic in de weer met Move

Ontwikkelaar en uitgever Playlogic, bekend van Fairytale Fights, gaat projecten ontwikkelen voor Move, de nieuwe motion-controller voor de PlayStation 3.

Rogier Smit, Executive Vice President, van Playlogic zegt hierover het volgende:

Wij hebben de capaciteit van onze teams die aan deze projecten vergroot om de verlenging van onze partnership met Sony Computer Entertainment Europe te kunnen faciliteren. De afgelopen 5 jaar heeft Playlogic Game Factory aan Sony bewezen dat het team de vaardigheden bezit die nodig zijn om de benodigde hoge kwaliteit te leveren.

In het verleden heeft Playlogic al aan meerdere licenties voor Sony gewerkt zoals EyeToy Play: PomPom Party voor de PlayStation 2, Aqua Vita, Tori Emaki, Mesmerise en onlangs nog EyePet voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?