Playlogic failliet

Na diverse pogingen gedaan te hebben om Playlogic er bovenop te helpen is het dan nu echt voorbij. De bewindvoerder heeft het faillissement voor Playlogic vandaag aangevraagd.

Met Fairytale Fights hoopte de Nederlandse ontwikkelaar nog voldoende geld in het laatje te brengen om Playlogic uit de rode cijfers te halen, maar de game heeft niet gedaan waar ze op hadden gehoopt.

Rogier Smit mede-oprichter heeft het bedrijf uit Breda niet kunnen redden. Daarom is er na negen jaar gedaan met het bedrijf.

Gameliner wenst alle medewerkers die ontslagen zullen worden bij het bedrijf sterkte en succes toe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?