Playboy magazines verzamelen in Dead Rising 2

Mafia 2 zal niet de enigste game worden waarin Playboy magazines te verzamelen zijn. In Mafia 2 zullen deze magazines echter geen extras opleveren, maar in Dead Rising 2 zal dit wel het geval zijn. Gamers kunnen namelijk extra bonussen verdienen die zullen helpen bij het uitmoorden van zombies.

Er zullen naast magazines ook advertenties en Playboy Bunnies te vinden zijn in de game. Dead Rising 2 zal overigens naar verwachting rond augustus van dit jaar verschijnen voor op de Xbox 360, PS3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?