Playboy magazines te verzamelen in Mafia II

Er is bekendgemaakt door 2K Games dat Mafia II een unieke functie zal krijgen. De speler zal namelijk de kans krijgen om oude Playboy delen te verzamelen in de game. Dit zullen meer dan vijftig klassieke exemplaren zijn die elk volledig leesbaar worden in-game. Jimmy Jellinek van Playboy had het volgende te zeggen.

We're excited to bring an element of authenticity to the game that is unmatched in the men's publishing category.

Hoe de exemplaren verzameld kunnen worden in de game is nog niet bekend. Wel is dit een zeer unieke stunt die waarschijnlijk erg op prijs zal worden gesteld door een grote doelgroep voor videogames, namelijk de man.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?