Play TV komt al snel naar PS3

Net is bekendgemaakt wanneer Play TV naar de PS3 zal komen. Play TV is de feature voor je PS3 om tv te bekijken, op te nemen en terug te kijken. Daarnaast kan je met de software filmpjes direct op je PSP afspelen.

Het apparaatje en de software zullen al 19 september verkrijgbaar zijn in Europa. Vanaf dan dus nooit meer een programma dat je hoeft te missen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?