Bayonetta 3

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score -

PlatinumGames wil Bayonetta 3 graag laten zien

PlatinumGames wil graag Bayonetta 3 aan de wereld laten zien, maar moet nog even wachten. Uiteindelijk heeft Nintendo de touwtjes in handen.

Het is al een lange tijd stil rondom Bayonetta 3. De game werd in 2017 onthuld op de Game Awards met een korte trailer, maar is sindsdien niet meer getoond. Enkele jaren geleden liet Bayonetta-maker Hideki Kamiya weten dat de ontwikkeling van Bayonetta 3 voorspoedig verloopt. Nu is er eindelijk weer een nieuwe update die veel goeds belooft. PlatinumGames is trots op Bayonetta 3 en wil de game graag aan alle fans tonen. Maar die beslissing ligt niet bij Kamiya en zijn team. De aankondiging van nieuwe Bayonetta 3-informatie ligt uiteindelijk bij Nintendo.

Bayonetta 3 update1

Het lijkt er dus op dat we binnenkort meer informatie kunnen verwachten over Bayonetta 3. Wanneer is echter nog niet duidelijk. Wellicht in de volgende Nintendo Direct?

BRON VGC

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?