Platinum Games komt met nieuwe game

Volgende week komt hij dan eindelijk bij ons uit: Bayonetta. Het is de game die voor vele gamers beschouwd kan worden als het eerste hoogtepunt in 2010. Het is dan ook niet raar dat de game ook heel belangrijk is voor zowel ontwikkelaar Platinum Games als uitgever SEGA.

Terwijl iedereen aan het bijkomen is van zijn kater, zitten ze bij Platinum Games niet stil. Ze gaan namelijk deze week een nieuwe game aankondigen. Aanstaande donderdag weten we waarschijnlijk meer, want dan verschijnt de nieuwe editie van Famitsu.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?