Platinum Games-hoofd niet enthousiast over next gen

Terwijl de meesten binnen de game-industrie zich klaarmaken voor de komst van de volgende generatie consoles, heeft een enkeling moeite om enthousiasme op te brengen voor wat er gaat komen.

Er klinken gemixte geluiden over de vooruitgang van hardware die we gaan treffen in de Xbox Series X en de PlayStation 5. Studiohoofd Atsushi Inaba van PlatinumGames is niet heel enthousiast en dit maakte hij onlangs kenbaar. Volgens Inaba hebben we tot dusver geen baanbrekende dingen gehoord over de volgende generatie console en draait het nu met name om "visuele verbeteringen". Inaba hoopte ditmaal op meer innovatie. Over de toekomst van de Nintendo Switch is het hoofd van de studio dan wel weer enthousiast.

Nintendo Switch Lite8

Andere ontwikkelaars waren wel positief over de hardware wie we tegen gaan komen in de volgende generatie consoles. Met name over de SSD-technologie die meer biedt dan alleen snelheid.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?