Platinum Games-hoofd niet enthousiast over next gen

Geplaatst: 22 mei 2020 11:43
Aangepast: 22 mei 2020 12:03

Terwijl de meesten binnen de game-industrie zich klaarmaken voor de komst van de volgende generatie consoles, heeft een enkeling moeite om enthousiasme op te brengen voor wat er gaat komen.

Er klinken gemixte geluiden over de vooruitgang van hardware die we gaan treffen in de Xbox Series X en de PlayStation 5. Studiohoofd Atsushi Inaba van PlatinumGames is niet heel enthousiast en dit maakte hij onlangs kenbaar. Volgens Inaba hebben we tot dusver geen baanbrekende dingen gehoord over de volgende generatie console en draait het nu met name om "visuele verbeteringen". Inaba hoopte ditmaal op meer innovatie. Over de toekomst van de Nintendo Switch is het hoofd van de studio dan wel weer enthousiast.

Andere ontwikkelaars waren wel positief over de hardware wie we tegen gaan komen in de volgende generatie consoles. Met name over de SSD-technologie die meer biedt dan alleen snelheid.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord