Plants vs. Zombies verschijnt in september

Gisteren maakte we al bekend dat de Xbox Live-versie van Plants vs. Zombies een co-op en een versus modus zal krijgen. We konden toen echter nog geen releasedatum bekend maken, maar inmiddels weten we meer.

De game zal namelijk in september naar Xbox Live komen voor 1200 Microsoft Points. PopCap melde daarnaast dat de Xbox Live-versie naast de game zelf ook nog eens 21 minigames zal bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?