Plants Vs. Zombies ook naar PlayStation 3?

Ontwikkelaar PopCap is druk bezig om hun toptitel Plants Vs. Zombies op zoveel mogelijk platforms uit te brengen. De game is inmiddels beschikbaar op pc, Mac, iPhone. Volgende maand zal Plants Vs. Zombies verschijnen op Xbox Live Arcade.

Tijdens een interview vroeg iemand van M2G over een release op het PlayStation Network. De ontwikkelaar antwoordde als volgt;

We haven't made any announcements about other platforms but I can say that PopCap loves to bring our titles to as many people as possible - and that means, as many platforms as possible!

Wellicht komt er dus een PlayStation Network-versie van Plants Vs. Zombies. De Xbox Live Arcade versie verschijnt 8 september voor 1200 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?