Plants Vs. Zombies ook naar DS

Ontwikkelaar PopCap is druk bezig om hun toptitel Plants Vs. Zombies op zoveel mogelijk platforms uit te brengen. De game is inmiddels beschikbaar op pc, Mac, iPhone. Volgende maand zal Plants Vs. Zombies verschijnen op Xbox Live Arcade.

Daar blijft het echter niet bij, want vandaag werd bekendgemaakt dat Plants Vs. Zombies ook naar de DS zal komen. De DS-versie van de game zal ook exclusieve content krijgen. Hier is echter nog niets over bekendgemaakt.

Wanneer de game naar Europa komt is ook nog onbekend, maar Plants Vs. Zombies zal in januari verschijnen in Amerika.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?