Plants vs. Zombies nu ook voor iPhone en iPod touch

Naast Peggle heeft ontwikkelaar PopCap nog een andere hitgame, Plants vs. Zombies. De game speelt als een tower-defense game, maar in plaats van een toren verdedig je een tuin tegen plantdorstige zombies.

Vanaf vandaag valt de game ook te downloaden in Apple's App Store voor de iPhone en iPod touch. Later zal daar ook de iPad bij komen. Klik hier om de game te kopen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?