Plants Vs Zombies naar Xbox LIVE

Vandaag is het best lekker weer. Echt zo'n weertje om in de tuin te gaan werken; maar wat te doen als je tuin plotsklaps overspoelt wordt door zombies? Het antwoord is simpel, je eigen planten inzetten als wapens om zo de horde zombies om te leggen.

Een raar verhaal, maar wel zo'n beetje het concept van de game Plants Vs Zombies van Popcap games. Strategisch plant je allerlei 'biologische wapens' in je tuin om ronde na ronde te overleven. Je moet voorkomen dat de zombies via je tuin je huis binnenkomen. Elke ronde krijg je nieuwe planten met elk hun eigen vaardigheden. Dit leverde op de PC een enorm populair spel op.

Nu komt deze populaire game tevens naar Xbox LIVE Marketplace. Op dit moment is er nog weinig bekend over eventuele achievements en extra's voor de Xbox 360 versie. Tevens is er nog geen releasedatum genoemd. Wie niet kan wachten kan deze aparte en zeer verslavende game uitproberen op de PC; deze is via Steam voor 9,99 euro te koop.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?