Planet Zoo krijgt gratis update

Geplaatst:

Planet Zoo krijgt binnenkort een gratis update. De 1.5 update brengt meerdere toevoegingen naar de game die voortkomen uit suggesties van de Planet Zoo-community.

Het is weer tijd voor een gratis update voor de managementgame Planet Zoo. De 1.5 update staat in het teken van toevoegingen die ontwikkeld zijn naar aanleiding van feedback en suggesties vanuit de Planet Zoo-community. Te beginnen met dat dierentuinen nu meerdere ingangen kunnen hebben in elke gamemode. Deze ingangen zullen duur zijn, maar verhogen wel aanzienlijk de efficiëntie van een dierentuin. Daarnaast krijgt Planet Zoo een Water Visual Setting UI, waardoor je bijvoorbeeld de kleur en zichtbaarheid van water kan aanpassen. Custom Billboards maken daarbij hun terugkeer naar Planet Zoo, zodat spelers hun eigen borden kunnen creëren. De 1.5 update zorgt er ook voor dat er een nieuw scenario beschikbaar is. Als laatste komen er nog veel meer andere toevoegingen naar Planet Zoo, waaronder UI veranderingen, multi-select, nieuwe scenario beloningen, zwemmen in diep water en franchise dierentuinen kunnen opslaan als sandbox.

De Planet Zoo 1.5 update komt uit op 30 maart, tegelijkertijd met de nieuwe Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack die vandaag is aangekondigd.

Bron: Planet Zoo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord