Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Planet Zoo aangekondigd

De kogel is door de spreekwoordelijke kerk, uitgever en ontwikkelaar Frontier Developments heeft zojuist Planet Zoo aangekondigd. De game draait overduidelijk op de Planet Coaster-engine (wat niet heel erg is) en moet dit jaar nog gaan uitkomen op de pc.

Frontier heeft middels onderstaande trailer Planet Zoo aangekondigd. De game wordt bijna op dezelfde manier aangekondigd als Planet Coaster in 2015. Door het enorme succes van Planet Coaster hoopte fans op een Zoo Tycoon-achtige vervolg van de Britse ontwikkelaar. Het wachten wordt beloond.

Planet Zoo verschijnt in de herfst dit jaar, exclusief voor de pc.

BRON Frontier Software

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?