Planet Zoo
  • ONTWIKKELAAR Frontier Developments
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 november 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE

Planet Zoo 1.2 update voegt genealogie-opties en meer toe

Dierentuin managers kunnen binnenkort aan de slag met wat nieuwe content in Planet Zoo. Hier is wat je van de 1.2 update kunt verwachten.

Genealogie (of stamboomonderzoek) is het hoofdonderwerp in deze update. Je kunt na de 1.2 update zien wie de vader, moeder en andere familieleden zijn van elk dier in je dierentuin. De moeilijkheidsgraad wordt ook aangepast. Eerst was er maar één difficulty, maar straks kun je kiezen tussen makkelijk, normaal (de huidige stand) en moeilijk. Dit heeft vooral impact op de stemming van je dieren en gasten. Verder worden er verbeteringen gemaakt in het voeren van de dieren, kun je beter gedetailleerd bekijken wat je bezoekers van je dierentuin vinden en diverse andere QOL updates. Lees hier onze Planet Zoo review.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor de pc.

BRON Planet Zoo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?