Planet Coaster

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Planet Coaster: Console Edition krijgt twee DLC's

Planet Coaster: Console Edition krijgt er twee nieuwe DLC's bij: Vintage en World's Fair, die zowel in een bundel als afzonderlijk van elkaar te koop zijn.

Deze twee DLC's zijn de grootste uitbreiding die de game ooit heeft gekregen. Je krijgt toegang tot tien nieuwe attracties, 250 nieuwe blauwdrukken en meer dan 900 nieuwe winkels, faciliteiten, gebouwen en decoratieve voorwerpen. De Vintage DLC brengt je terug naar de 20ste eeuw, toen pretparken pas net een ding werden. Verwacht dus veel houten achtbanen en draaimolens. Het zijn misschien niet de meest snelle en gekke attracties, maar ze geven je wel mooi een gevoel bij een vroegere tijd. Met deze DLC kun je ook barbershops, trapeze artiesten en Victoriaanse decoraties toevoegen aan je pretpark. De World's Fair DLC geeft je de mogelijkheid om een Disney Land-achtig park in elkaar te zetten. Je kunt een aantal verschillende landen bezoeken, waaronder het VK, China, de VS, Mexico, Marokko en nog een aantal Europese landen. Elke locatie heeft unieke decoratieve voorwerpen die je kunt neerzetten.

Vintage en World's Fair zijn nu verkrijgbaar.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?