Planet Coaster

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 17 november 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Planet Coaster: Console Edition Ghostbusters DLC

Planet Coaster: Console Edition krijgt deze week een Ghostbusters DLC pakket. Vanaf 29 april komen de enge attracties naar de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S.

De uitbreiding bevat een gloednieuwe verhaallijn met de stemmen van de originele acteurs uit Ghostbusters Dan Ackroyd en William Atherton. Andere bekenden die we tegenkomen in de uitbreiding zijn de ECTO-1, de Slimer, Stay Puft Marshmallow Man en nog veel meer. Je kunt je gehele park een make-over geven in Ghostbuster-stijl. Er is een RollerGhoster, een nieuwe attractie in slijm-thema, de Ghostbuster Experience, waar bezoekers van het park zoveel mogelijk geesten moeten verslaan om diverse prijzen te winnen, en nog veel meer nieuwe ervaringen om aan je park toe te voegen. Naast de Ghostbusters uitbreiding krijgt de game ook een nieuw Studios pakket. Dit pakket bevat meer dan 90 blauwdrukken, honderden nieuwe decoratieve voorwerpen en drie nieuwe attracties voor jouw pretpark. Eerder dit jaar kreeg Planet Coaster: Console Edition ook twee nieuwe DLC's: Vintage en World Fair.

De Planet Coaster: Console Edition Ghostbusters DLC is vanaf 29 april beschikbaar.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?