Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Pixies in Rockband

Harmonix en MTV Games hebben aangekondigd dat een van de meest toonaangevende rockalbums van de jaren 80 zal worden toegevoegd aan de RockBand Music Store. Namelijk, Doolittle van de Pixies.

Het album zal 24 juni te downloaden zijn voor 1520 punten (= 18.20 Euro) op Xbox Live. Voor de wat jongere rockgamers die de Pixies nog niet kennen, zij waren de voorgangers van de grungerock en zelfs Kurt Cobain was een groot fan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?