PixelJunk Shooter is goud gegaan

Als er een PlayStation Network game is waarvan de verwachtingen hoog zijn dan is het wel PixelJunk Shooter. Ontwikkelaar Q-games bracht ons al eerder de simpele doch zeer vermakelijke game, PixelJunk Monsters.

President en uitvoerend producent Dylan Cuthbert van Q-games heeft onthuld dat PixelJunk Shooter de zogeheten gouden status bereikt heeft. De PSN game zal in Japan verschijnen op 24 december en in diezelfde maand vermoedelijk ook in Amerika. Wanneer de game precies in de Europese store komt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?