PixelJunk Shooter-demo donderdag

PixelJunk Shooter is een game met een aparte grafische stijl. De game is al een tijdje uit op het PlayStation Network. Vandaag is er een demo verschenen in de PlayStation Store van Hong Kong.

Dit zal waarschijnlijk betekenen dat de demo aanstaande donderdag ook voor de Europese PlayStation Store verschijnt. De demo weegt slechts 55 MB.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?