Pitfall: The Big Adventure

  • Ontwikkelaar Edge of Reality
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Pitfall herboren

De klassieker Pitfall, waarin je als een echte avonturier door de verschillende levels moet slingeren en springen, krijgt een Wii versie: Pitfall: The Big Adventure.

In meer dan 60 levels kom je langs oerwouden, grotten en bergen. De Wii-besturing is speciaal ontwikkeld en wordt, aldus Activision, een innovatieve en toegankelijke game-mechaniek. Naar verwachting verschijnt Pitfall: The Big Adventure aan het einde van dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?