Check hier alle PlayStation State of Play content

Piraterij is oorzaak uitstel PC-versie Assassins's Creed 2

Op de gamescom liet Patrice Désilets, een van de medewerkers van Assassin's Creed 2, weten dat er een specifieke reden is waarom het spel pas later verschijnt op de PC dan op console. Het is een probleem met piraterij.

"We hebben het onderzocht en we zouden makkelijk tien miljoen exemplaren kunnen verkopen als er geen probleem was met piraterij op de PC. Dat is echt de enige reden waarom de versie voor PC later komt"

Verder heeft hij nog een gerucht de wereld uit geholpen. Men vermoedt namelijk dat er meer dan 400 mensen aan Assassin's Creed 2 werken.

"Er werken hoogstens 250 mensen aan het spel, zeker niet meer."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?