Check al onze gamescom content hier!

Piraterij heeft Epic naar de console gedreven

Volgens de PC-community heeft Epic hun al jaren geleden in de steek gelaten.
Mike Capps, de baas van Epic is het daar totaal niet mee eens.

Als je zes jaar geleden het Epic kantoor was binnengelopen, dan was het een PC-bedrijf. We hebben één PlayStation 2-titel gemaakt en de rest was op PC. En nu zeggen mensen: 'Waarom haten jullie de PC? Jullie zijn een 'console-only'-bedrijf.
En weet je waarom? Omdat het geld op de console te vinden is.
We doen nog steeds PC, we houden nog steeds van de PC, maar we zagen de impact van piraterij: het heeft veel geweldige onafhankelijke ontwikkelaars ten gronde gericht en ons business model veranderd.

Aldus Capps. De groei in piraterij heeft Epic naar de console gedreven.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?