Piranha Plant vecht vanaf vandaag mee in Super Smash Bros. Ultimate, maar gebruik hem met mate

Geplaatst:

Het langverwachte eerste DLC-personage Piranha Plant vecht vanaf vandaag mee in Super Smash Bros. Ultimate. Gebruik hem echter met mate, want voor sommige spelers heeft hij al voor corrupte savefiles gezorgd.

Piranha Plant is het eerste DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Alle spelers die de game voor 31 januari hebben geregistreerd, krijgen een code waarmee ze de nieuwe vechter kunnen downloaden. Via Reddit zijn er vandaag echter al meerdere berichten naar buiten gekomen over savefiles die onbruikbaar zijn geworden na het gebruiken van Piranha Plant als personage. Vooralsnog schijnt dit enkel voor te komen wanneer het personage gebruikt wordt in de All Star-modus. Nintendo heeft het probleem bevestigd en raadt dan ook aan de All Star-modus te vermijden met Piranha Plant totdat er een patch wordt uitgebracht die dit verhelpt.

Super Smash Bros. Ultimate is te spelen op de Nintendo Switch. Het eerste DLC-personage Piranha Plant is vanaf vandaag te spelen voor iedereen die zijn game geregistreerd heeft.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord