Viva Piñata

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 1 december 2006
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Piñata's naar de Wii?

Het o zo vrolijke Viva Piñata is maar al te geliefd in de zogenoemde casual gamewereld. Na het succes van Viva Piñata zijn er alweer een aantal titels verschenen, dan wel aangekondigd. Een echte casual game vraagt natuurlijk ook om een echte casual gameconsole: de Wii volgens velen. In een interview tussen SPOnG en Rare kwam de vraag naar een Wii-versie dan ook naar voren.

Gary Richards van Rare kreeg de vraag of we dan nooit een Viva Piñata op de Wii mogen verwachten. Hierop kreeg de interviewer geen duidelijke 'ja' of 'nee'. Een grijnzende Richards liet met de woorden 'I'm not saying' echter lichtjes doorschemeren dat we de game op de Wii mogen verwachten. Laten we het hopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?