Pimp je ride in next-gen versie GTA Online

Geplaatst:
Aangepast: 21 juli 2021 00:20

Momenteel houden mensen zich in Los Santos druk met het pimpen van auto's, want Los Santos Tuners is gelanceerd. Later dit jaar is dit ook beschikbaar voor de next-gen versies, met extra's.

Met enige regelmaat brengt Rockstar updates en beloningen naar GTA Online, maar Los Santos Tuners is another cook, zoals van Gaal dan zou zeggen. Deze update brengt namelijk veel nieuwe missies en races met zich mee waar spelers hun lol op kunnen. Er is zelfs een heuse LS Car Meet. Een evenement waarbij je je bolide kunt showen aan andere GTA Online-spelers. Als je geduld hebt en voor de next-gen versie gaat, dan beloont Rockstar je daarvoor met een aantal speciale upgrades voor een selecte groep auto's. Verdere details laten nog even op zich wachten, maar hebben onder andere te maken met verbeteringen van de snelheid van je rijtuig.

Los Santos Tuners is inmiddels beschikbaar. Later dit jaar verschijnen de PlayStation 5 en Xbox Series versies.

Bron: Rockstar
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord