Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Pimp als nooit te voren in Midnight Club: LA

In een nieuwe trailer van de game Midnight Club: Los Angeles laat Rockstar zien dat je je auto als nooit tevoren naar je eigen hand kunt zetten, door alles wat er aan de auto te pimpen valt, te pimpen. Het simpelste is natuurlijk een ander kleurtje, maar je kunt ook talloze bodyprints installeren en zelfs het interieur van je auto kan veranderd worden.

Dus denk je dat jij het kan maken in het straatracecircuit in Los Angeles? In Midnight Club: Los Angeles moet je laten zien dat je de beste bent. Kom als eerste over de finish, neem de beste route en laat je tegenstanders het asfalt proeven!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?