Pikmin 3 komt eraan, volgens Miyamoto

Het is al een tijd bekend dat Shigeru Miyamoto, een van de belangrijkste mensen van Nintendo, bezig was aan een nieuw Pikmin deel. Meer dan dat was er tot heden nog niet over bekend. Nu heeft hij zelf gezegd dat Pikmin 3 zeker eraan komt, en dat het sneller zou kunnen zijn dan we denken. We zijn zelf erg nieuwsgierig en hopen de game dit jaar nog in onze handen te krijgen.

Zeer waarschijnlijk is dat Pikmin op de E3 een belangrijke plaatst zal krijgen in Nintendo's persconferentie, maar dat is nog even afwachten. We zijn benieuwd wanneer de kleine gekleurde mannetjes naar de Wii komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?