Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 9 december 2014
  • Platformen Pc, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy komt in april naar het westen

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy kwam een paar dagen geleden al uit in Japan, maar nu is er ook voor ons goed nieuws. De game komt namelijk in april naar het westen.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy bestaat uit Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney − Justice for All en Phoenix Wright: Ace Attorney − Trials and Tribulations. Deze trilogie kwam in 2014 al uit voor de Nintendo 3DS en maakte zijn weg vorige week in Japan naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Uitgever Capcom maakte middels een blogbericht bekend dat deze trilogie op 9 april ook naar het westen gaat komen. Tevens wordt de game op diezelfde dag op pc uitgebracht.

Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy2

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy komt op 9 april naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?