Phasmophobia is erg populair op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 12 oktober 2020 16:22

Phasmophobia is een co-op indie horrorgame waarin je een team geestenjagers speelt. De game is momenteel razend populair op Steam, vooral met Halloween in het vooruitzicht.

In de game ga je met z'n vieren op zoek naar geesten in huizen en verlaten oude gebouwen. Vorige maand kwam de Early Access van de game uit, maar sinds begin oktober is de game al erg populair geworden met zo'n tachtigduizend spelers die regelmatig op geestenjacht gaan. De game staat nu zelfs bijna bovenaan de 'best verkocht'-lijst van Steam, al blijft Baldur's Gate 3 er wel boven hangen. De game staat ook in de top 22 van de games met de meeste actieve spelers. De reden hierachter is waarschijnlijk voor een groot deel te danken aan Twitch, waar veel streamers de game spelen. De streams van Phasmophobia worden ook goed bekeken, afgelopen week was de game één van de meest bekeken games. Heb je zin om een enge game te spelen met Halloween? Dan is dit zeker een goede optie.

Phasmophobia kwam uit op 18 september 2020 en is momenteel alleen verkrijgbaar voor PC.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Series

-

Uitgever

Kinetic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Kinetic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord