Phantasy Star Universe stopt gedeeltelijk

SEGA kwam vandaag met slecht nieuws voor de Phantasy Star fans. Vanaf vandaag is het namelijk niet meer mogelijk om je via de PC of PS2 in te schrijven voor het universum.

Daarbij zullen de PC en PS2 servers van de game op 31 maart geheel gesloten worden. Om de pijn iets te verzachten kunnen de al ingeschreven gamers wel gratis van de laatste maanden genieten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?