Phantasy Star Portable 2 is onderweg

Een Japans blad heeft vandaag aangekondigd dat Pantasy Star Portable een vervolg krijgt. SEGA heeft Alfa Systems namelijk de opdracht gegevens om een tweede deel van de serie te ontwikkelen voor de PlayStation Portable.

Met Pantasy Star Portable 2 kunnen we eindelijk online gamen. De game bevat namelijk een uitgebreide multiplayer mode. Overigens begint het verhaal van de game drie jaar naar het eerste deel. Gelukkig geldt dit niet voor de releasedatum, want we kunnen de game in 2010 verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?