Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Petitie tegen piraterij Crysis Warhead

Pc-ontwikkelaars hebben het zwaar. Games worden gemaakt voor veel geld en dat moet terugverdiend worden. Dit wordt voor pc-ontwikkelaars erg moeilijk doordat veel mensen hun games illegaal downloaden.

De nieuwe Stand-Alone uitbreiding van Crysis komt eraan, genaamd Crysis Warhead. Ook deze game wordt bedreigd door softwarepiraterij. Fans van deze game hebben een petitie opgezet. Als jij die petitie ook tekent bevestig je dat je Crysis Warhead gewoon koopt.

De reden voor deze petitie is om EA, Crytek en andere pc-ontwikkelaars te laten zien dat er nog veel mensen zijn die games gewoon kopen. Ben jij ook zo'n persoon? klik dan hier om dat te laten zien!

Crysis Warhead zal in de herfst uitkomen voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?